Підсумковий тест з темі: "Технологія приготування холодних страв та закусок", професія "Кухар 4 розряду"
Які холодні страви заборонено готувати у весняно-літній період?
Яка температура подавання холодних закусок?
Яка температура подавання гарячих закусок?
Для приготування яких бутербродів використовують хліб житній?
Як нарізають хліб пшеничний для відкритих бутербродів?
Який строк зберігання незаправлених салатів при температурі 4-8 °С?
Як подають салати-коктейлі?
Як підготувати рибу для заливання під маринадом?
У приготовленому вінегреті картопля та інші овочі пофарбувались у фіолетовий колір, властивий бурякам. Назвіть причину.
Яку овочеву холодну страву можна приготувати із такого набору продуктів: баклажани, кабачки, морква, капуста свіжа, цибуля ріпчаста, пюре томатне, олія та оцет?
Як подають холодець?
Укажіть фарш, яким краще зафарширувати томати
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома