Технологія приготування начинок та фаршів

Додано: 20 січня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 520 разів
11 запитань
Запитання 1

Фарш картопляний готують так:

варіанти відповідей

Підготовлену очищену картоплю варять у гарячому стані, протирають, з'єднують із смаженою цибулею на соняшниковій олії, солять, перемішують.

Картоплю варять, охолоджують, протирають, з'єднують з вершковим маслом, сирою цибулею, перемішують.

Сиру картоплю перемішують, смажать, додають пасеровану цибулю, сіль, перемішують

Запитання 2

Фарш із свіжої капусти готують так:

варіанти відповідей

капусту рублять, смажать, додають пасерований томат, сіль, перемішують

капусту рублять, варять, додають сиру цибулю, сіль, перемішують

капусту рублять, припускають до розм'якшення, солять, додають подрібнені круті яйця, зелень, молотий перец.

Запитання 3

Фарш із зеленої цибулі з яйцем готують так:

варіанти відповідей

у дрібно нарізану зелену цибулю додають подріблені круті яйця, зелень, сіль, сирі збиті яйця, перемішують

нарізану зелену цибулю з'єднують з сирими яйцями, перемішують

нарізану зелену цибулю смажать, з'єднують з сирими яйцями, солять, перемішують

Запитання 4

Фарш грибний готують так:

варіанти відповідей

сушені гриби замочують, варять, смажать, змелюють, з'єднують з вареною цибулею, соусом, перемішують

сушені гриби замочують, варять, змелюють на мїясорубці, додають пасеровану цибулю, сіль,перець, соус грибний, варять 20 хвилин

сушені гриби смажать, змелюють на м'ясорубці, додають сиру цибулю, сіль, варять 20 хвилин

Запитання 5

Фарш із сиру готують так:

варіанти відповідей

сир протирають, додають сирі яйця, борошно, цукор, ванілін, родзинки

сир протирають, додають варені яйця, цибулю, сіль

сир протирають, додають воду, борошно, прогрівають

Запитання 6

Фарш з маку готують так:

варіанти відповідей

мак відварюють 10 хвилин, зливають, з'єднують з цукром і пропускають через м'ясорубку 2-3 рази, додають сирі яйця, родзинки

мак промивають, з'єднують з цукром, змелюють на м'ясорубці, додають сирі яйця, родзинки

мак промивають, з'єднують з цукром, сирими яйцями, родзинками

Запитання 7

Фарш рисовий готують так:

варіанти відповідей

зварений рис з'єднують з вареними подрібненими яйцями, зеленю, сіллю, перемішують

сирий рис з'єднують з сирими яйцями, сіллю, зеленню, перемішують

припущений рис з'єднують з сирими яйцями, сирою цибулею, перемішують

Запитання 8

Фарш із сухофруктів готують так:

варіанти відповідей

сухофрукти перебирають, миють, пропускають через м'ясорубку, додають цукор, перемішують

сухофрукти перебирають, миють, з'єднують з цукром, перемішують

сухофрукти без кісточок перебирають, миють, варять 15 хвилин, змелюють на м'ясорубці, додають цукор, перемішують

Запитання 9

Фарш із ревіня готують так:

варіанти відповідей

смажений ревінь нарізають, солять, додають перець, часник, перемішують

відварений ревінь смажать, нарізають ножем, з'єднують з сирими яйцями, перемішують

сирий обчищений ревінь пропускають через м'ясорубку, видаляють сік, з'єднують з цукром, перемішують, використовують у сирому вигляді

Запитання 10

Начинку із повидла готують так:

варіанти відповідей

повидло розминають, якщо рідке додають крохмаль, перемішують

повидло розминають віделкою, додають цукор, прогрівають до кипіння, рідке повидло уварюють до густого

повидло розминають, якщо рідке додають борошно, перемішують

Запитання 11

Начинку яблучну готують так:

варіанти відповідей

яблука нарізані ломтиками перемішують із цукром, використовують

яблука змелюють на м'ясорубці, уварюють з цукром

яблука ломтиками з'єднуть з борошном, цукром, кислотою, уварюють 10 хвилин

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест