Вкажіть вік яловичини молодняка
Вкажіть середній час дозрівання м'яса після забою
Вкажіть спосіб розмноження м'яса
Яка частина м'яса є найніжнішою?
Обвалювання м'яса це - ...
Для приготування рубленої натуральної маси використовують хліб...
Проколи під час шпигування роблять
Підрізування сухожилків роблять для того щоб…
Великошматкові напівфабрикати з натурального м’яса
Вирізку умовно поділяють на
Оберіть порційні напівфабрикати
Підготовлені напівфабрикати зберігають при температурі не вище
Паніровані напівфабрикати зберігають
Які напівфабрикати з січеної натуральної маси панірують у борошні
Залежно від розміру, н/ф поділяють на:
Тушковане м'ясо за розміром відноситься до:
Під яким кутом нарізують лангет?
Оберіть правильну технологію приготування Антрекот:
За способом приготування, н/ф поділяють
Для чого в котлетну масу додають черствий білий хліб?
Для чого застосовують маринування?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома