Суміш цукру з водою
За якими органолептичними ознаками можна визначити щільність сиропу?
Яке співвідношення цукру-піску та води необхідне для приготування сиропу звичайного?
Яка технологія приготування сиропу звичайного?
Які вимоги до якості сиропу кавового?
В якому співвідношенні з'єднують цукор - пісок і воду при приготуванні інвертного сиропу?
Інвертний сироп є замінником -
Який інгрідієнт додають при варінні інвертного сиропу для його антикристалізації?
Для чого використовують кавовий сироп?
Для чого використовують сироп ТИРАЖ?
Процес приготування помади білої основної складається з таких послідовних операцій:
Яких санітарних вимог необхідно дотримуватися при приготуванні кремів?
З яких послідовних операцій складається технологічний процес приготування крему масляного основного?
Чим відрізняються крем масляний основний та крем масляний шоколадний?
Які вимоги до якості крему масляно - горіхового?
Які Ви знаєте масляні крема:
Які інгрідієнти необхідні для приготування крему заварного?
Які інгрідієнти необхідні для приготування білкового заварного крему?
Якої жирності необхідно використовувати вершки для приготування крему вершкового?
Яка технологія приготування крему вершкового?
Чому сметана або вершки при приготуванні крему, можуть не збиватися до потрібного об'єму?
Вироби, оздоблені білковим сирцевим кремом, для покращення вигляду, смаку і стійкості форми рекомендується - ?
Чому білковий заварний крем може розпливатися та не зберігає наданої форми?
Які терміни реалізації та строки придатності виробів оздоблених білковими кремами?
Які терміни реалізації та строки придатності виробів оздоблених заварними кремами?
Які інгрідієнти використовуємо при приготування цукрової мастики?
Які інгрідієнти використовують при приготуванні мастики з маршмелоу?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома