Перші страви класифікують за ?
За температурою подавання перші страви поділяють на гарячі та холодні
За способом приготування розрізняють перші страви:
Нормальний бульйон називається, якщо на...
Концентрований бульйон має містити на ...
Для одержання нормального бульйону 1 л. концентрованого розводять ...
Пасерованими овочами перші заправні страви заправляють за
Квашену капусту для капусняків, якщо вона дуже кисла
Для розсольників солоні огірки нарізають?
Термін зберігання юшок з макаронними виробами?
Для поліпшення смаку і поживності як додатковий загусник використовують льєзон з жовтків та молока, який додають у кулешик охолоджений до температури?
У якому цеху готують перші гарячі страви?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома