Технологія приготування різних видів тіста

Додано: 15 лютого 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 102 рази
10 запитань
Запитання 1

Яке борошно краще використати для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

З високим вмістом клейковини

З низьким вмістом клейковини

З високою газоутворюючою здатністю

Запитання 2

В чому заключається основна різниця приготування бісквіту "Буше" від основного?

варіанти відповідей

Яйця для бісквіту Буше збивають у два рази довше

Жовтки і білки збивають окремо

Цукру використовують у два рази більше

Запитання 3

Яка температура і час випікання дрібних штучних кексів із масляного бісквіту?

варіанти відповідей

200-210С, 15-20хв

180-190С, 20-25 хв

190-220С, 25-30хв

Запитання 4

Який необхідно використовувати розпушувач для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

Амоній

Сода

Дріжджі

Яйця

Запитання 5

Чим варто збивати бісквітне тісто?

варіанти відповідей

Виделкою

Ложкою

Міксером

Запитання 6

До якої температури слід охолодити заварне тісто щоб можна було вводити меланж?

варіанти відповідей

40-50С

70-80С

60-70С

Запитання 7

Час випікання заварного напівфабрикату становить?

варіанти відповідей

При температурі 190-220С, 30-35 хв

При температурі 200С, 20-25хв

При температурі 220С, 15-20хв

Запитання 8

До виробів з заварного тіста відносять:

варіанти відповідей

Тістечко Шу

Профітролі

Тістечко Буше

Печиво Бісконті

Запитання 9

Основною сировиною для приготування пісочного тіста є...

варіанти відповідей

Борошно, жир,цукор

Яйця, жир, цукор

Яйця, молоко, борошно,цукор

Запитання 10

Пісочний напівфабрикат випікають при...

варіанти відповідей

230-240С, 10-15хв

200-220С, 15-20хв

180-200С, 15-20хв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест