Технологія приготування салатів з сирих та варених овочів

Додано: 3 березня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 211 разів
12 запитань
Запитання 1

Салат можна приготувати з одного або декількох видів овочів

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 2

Птиця, риба, м'ясо, які входять до складу салатів, підвищують поживну цінність?

варіанти відповідей

Ні

Так

Запитання 3

Продукти для салатів нарізують......

варіанти відповідей

тоненькими скибочками, кружальцями

дрібними кубиками

великми скибками

шаткують соломкою

Запитання 4

Заправляють салати.....

варіанти відповідей

салатними заправками, сметаною, майонезом.

кетчупом, сиропом

оцетом, соусом білим основним

Запитання 5

Заправлені салати з сирих овочів підлягають реалізації



варіанти відповідей

протягом 6 год.

протягом 15 хв.

не менше 24 год.

Запитання 6

Для оформлення салатів використовують продукти, що входять до його складу

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 7

Скільки способів оформлення салатів існують?

варіанти відповідей

2 способи

1 спосіб

3 способи

Запитання 8

В якому посуді неможна зберігати салати

варіанти відповідей

в металевому

скляному

порцеляновому

Запитання 9

Оберіть продукти, які входять до салату "Осіннього"

варіанти відповідей

капуста білоголова

яблука свіжи

перець солодкий

майонез

Запитання 10

Оберіть продукти, які не входять до складу салату "Подільського"

варіанти відповідей

горіхи волоські

сир твердий

горошок зелений

капуста білоголова

Запитання 11

Оберіть продукти, які входять до складу салату "Літнього"

варіанти відповідей

картопля варена

огірки свіжі

томати свіжі

ананаси консервовані

Запитання 12

На якому фото зображено салат - коктейль?

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест