11 травня о 19:00Вебінар: Трудові відносини в закладі освіти: права, обов’язки та соціальні гарантії

Технологія приготування солянок, супів-пюре. 26 група

Додано: 20 квітня
Предмет:
Тест виконано: 5 разів
11 запитань
Запитання 1

До якої групи супів відносяться солянки?


варіанти відповідей

супів-пюре;

заправних супів;

солодких супів.

Запитання 2

В якості рідкої основи для солянок використовують:


варіанти відповідей

концентрований м’ясний бульйон;

овочевий відвар;

грибний бульйон.

Запитання 3

Яка форма нарізання огірків солоних для приготування солянок?


варіанти відповідей

часточки, скибочки;

скибочки,ромбики ;

часточки, кубики.

Запитання 4

В яку солянку при відпуску не кладеться сметана?


варіанти відповідей

в грибну;

в рибну;

домашню.

Запитання 5

Чим відрізняється рідка основа солянок від інших заправних супів?


варіанти відповідей

бульйон повинен бути концентрованим;

бульйон розводять водою;


бульйон повинен бути тільки рибним.

Запитання 6

До складу якої солянки входить картопля?


варіанти відповідей

солянка збірна м’ясна;

солянка рибна;

солянка домашня.

Запитання 7

Огірки солоні для солянки:


варіанти відповідей

варять;

припускають;

запікають;

тушкують.

Запитання 8

При відпуску в тарілку з солянкою кладуть:


варіанти відповідей

майонез;

кружальце очищеного лимона;

моркву.

Запитання 9

Щоб подрібнені часточки продуктів в супах-пюре не (крім круп'яних) не осідали в них додають:

варіанти відповідей

масло;

розведену борошняну пасеровку;

збиті яйця.

Запитання 10

Як додатковий загусник та для поліпшення смаку у супи-пюре додають:

варіанти відповідей

льєзон;

вершки;

борошно

Запитання 11

Аналогом якої української страви є супи-пюре?

варіанти відповідей

каша в'язка;

кулешик;

капусняк.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест