Технологія приготування страв і гарнірів з овочів

Додано: 9 квітня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 103 рази
10 запитань
Запитання 1

Додатковий складник до основної страви з риби, м'яса, птиці, це?

варіанти відповідей

соус

гарнір

овочі

Запитання 2

На скільки видів поділяється гарнір?

варіанти відповідей

3

4

2

Запитання 3

Яка повинна бути температура картоплі при протиранні?

варіанти відповідей

80 С

65 С

75 С

Запитання 4

Чим заправляють моркву припущену з чорносливом?

варіанти відповідей

корицею

соусом

олією

Запитання 5

До якої температури нагрівають фритюр при смажені овочів?

варіанти відповідей

180 - 190

170 - 180

160 - 170

Запитання 6

Якою формою нарізують цибулю для фрі?

варіанти відповідей

напівкільцями

соломкою

кільцями

Запитання 7

Якою формою нарізують картоплю "пай"

варіанти відповідей

брусочками

соломкою

часточками

Запитання 8

На скільки груп поділяються страви з запечених овочів?

варіанти відповідей

3

4

2

Запитання 9

Якою формою нарізують картоплю запечену з сиром?

варіанти відповідей

кружальцями

часточками

великим кубиком

Запитання 10

Запечені страви з овочів зберігають не більше ніж?

варіанти відповідей

2 годин

4 годин

1 години

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест