Перевірка знань з теми: "Технологія приготування страв і закусок з риби, рибних продуктів"
Для страви "Риба смажена під маринадом" використовують:
Ніжного та м'якого оселдця міцного посолу треба підготувати так:
Як знімають шкірку з солоного оселедця?
Що треба зробити, якщо шкірка з оселедця погано знімається?
Страву " Оселедець з цибулею" заправляють так:
Для приготування страви "Риба смажна під маринадом", рибні н/ф панірують:
При приготуванні страви "Оселедець по-українськи", підготовлені шматки риби....
Який час просочування закуски "Оселедець під шубою"
Який час зберігання рибних холодних страв з гарніром, при температурі 0-4 ⁰С
В якому цеху готують холодні закуски з риби
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома