Технологія приготування страв з яєць

Додано: 10 квітня
Предмет: Технології, 6 клас
12 запитань
Запитання 1

При варінні яєць відлік часу треба вести...

варіанти відповідей

з моменту закіпання води

з моменту занурення яєць у воду

Запитання 2

Що саме додають у воду, аби запобігти витіканню яйця при наявності тріщин на шкаралупі?

варіанти відповідей

Сода

Сіль

Крохмаль

Запитання 3

Як називається яйце зварене "в мішечок" - без шкаралупи?

варіанти відповідей

Фондю

Моллет

Пашот

Запитання 4

Оберіть способи теплової обробки страв з яєць?

варіанти відповідей

Варіння

Смаження

Запечення

Нарізання

Запитання 5

Скільки хвилин потрібно, щоб зварити яйце "круто"

варіанти відповідей

2-3 хвилини

4-5 хвилин

8-10 хвилин

Запитання 6

Яке з запропонованих яєць зварене "в мішечок"?

варіанти відповідей
Запитання 7

На якому з малюнків зображено кухонний інвентар?

варіанти відповідей
Запитання 8

Смажена страва із суміші збитих яєць, молока, сметани чи вершків та солі із додаванням різноманітних спецій називається?

варіанти відповідей

Запіканка

Омлет

Десерт

Запитання 9

Омлети, в які вкладають заготовлену начинку називають...

варіанти відповідей

Фаршировані

Мішані

Запитання 10

Вкажіть на якому малюнку є натуральний омлет.

варіанти відповідей
Запитання 11

Яка тривалість зберігання омлетів?

варіанти відповідей

3-4 години

1 добу

Не підлягає зберіганню.

Запитання 12

Яка країна є батьківщиною омлету?

варіанти відповідей

Італія

Франція

Бельгія

Україна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест