За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на :
Щоб приготувати яйця, зварені в "мішечок", їх треба варити:
Що таке яйце пашот?
Якої температури мають бути яйця для приготування омлетів?
При варінні у шкарлупі яйця найкраще опускатити...
Що належить до продуктів переробки яєць ?
Яким може бути омлет за технологією приготування?
Як називається солодкий омлет з родзинками?
Для чого зварені яйця швидко занурюють у холодну воду?
Що додають у воду для варіння яєць без шкарлупи?
Мішану яєчню також називають...
Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?
Яка засвоюваність організмом людини яєць ?
Перед використанням яйця обов'язково обробляють ?
Для варіння яєць у шкаралупі беруть
Залежно від кулінарного використання і тривалості варіння дістають варені яйця різної консистенції - це
Під час смаження , яку частину яйця посипають сіллю?
Під час приготування яєчних страв, яка норма солі на порцію (1 яйце)?
Який інгридієнт не використовують при приготуванні яєчні ?
Якої конситенції повинні бути зварені рідкі яйця ?
Що треба додати у воду,щоб запобігти витіканню яйця з тріщіною на шкарлупі?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома