За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на :
Щоб приготувати яйця, зварені в "мішечок", їх треба варити:
Що таке яйце пашот?
При варінні у шкаралупі яйця найкраще опускатити...
Що належить до продуктів переробки яєць?
Яким може бути омлет за технологією приготування?
За видом теплової обробки омлети бувають :
Приготування омлету складається з таких послідовних операцій:
Для чого зварені яйця швидко занурюють у холодну воду?
Що додають у воду для варіння яєць без шкаралупи (пашот)?
Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?
Яйце це -
Залежно від виду птиці розрізняють яйця, які використовують у харчуванні
Яйця курячі харчові залежно від терміну зберігання, якості і маси поділяються на
Залежно від маси яйця поділяють
Зберігають яйця в холодильній камері
Для варіння яєць у шкаралупі беруть
Залежно від кулінарного використання і тривалості варіння дістають варені яйця різної консистенції - це
Омлет це-
Яйця мають наступне маркування :
Правильним є твердження
Визначити свіжість яєць можна
Вміст свіжих яєць щільніше прилягає до плівки шкаралупи. Саме тому ,після варіння,їх
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома