Тест створено для закріплення знань учнів 6 класу Проект 8 "Страви із яєць" до підручнику «Технології» підручник для 6 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Ходзицька І. Ю., Горобець О. В., Медвідь О. Ю., Пасічна Т. С., Приходько Ю. М.)
За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на :
Щоб приготувати яйця (опущені у холодну воду), зварені в "мішечок", їх треба варити:
Що таке яйце пашот?
Якої температури мають бути яйця для приготування омлетів?
При варінні у шкаралупі яйця найкраще опускатити...
Що належить до продуктів переробки яєць?
Яким може бути омлет за технологією приготування?
Як називається солодкий омлет з родзинками?
Для чого зварені яйця швидко занурюють у холодну воду?
Що додають у воду для варіння яєць без шкаралупи?
Мішану яєчню також називають...
Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?
Скільки варити "Яйця рідкі"?
Варене яйце легко відрізнити від сирого: при прокручуванні варене яйце
До смажених страв з яєць належать:
Смажать яєчню та омлет на чавунній порційній сковороді або спеціальній сковороді із заглибленнями за температури
Із запропонованих зображень оберіть зображення на якому показане свіже яйце
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома