Технологія приготування супів. Кухар 3 розряд

Додано: 21 березня 2022
Предмет:
Тест виконано: 23 рази
12 запитань
Запитання 1

Вкажіть температуру подачі супів

варіанти відповідей

50

65

75

Запитання 2

Пасерованими овочами супи заправляють

варіанти відповідей

за 5-10 хв до готовності

за 10-15 хв до готовності

за 20 хв до готовності

Запитання 3

До запровних супів належать

варіанти відповідей

суп картопляний з бобовими

суп-локшина домашня

 бульйон з пельменями

Запитання 4

Заправні супи з макаронними виробами зберігають протягом

варіанти відповідей

2 год

30-40 хв.

60 хв

Запитання 5

 Які з перерахованих супів подають і холодними і гарячими?

варіанти відповідей

прозорі

пюреподібні

солодкі

Запитання 6

Вкажіть, до якої групи за способом приготування відносять борщі

варіанти відповідей

прозорі

різні

заправні

Запитання 7

Молочні супи заправляють

варіанти відповідей

маслом вершковим

топленим жиром

 рослинними оліями

Запитання 8

Яку крупу при приготуванні перших страв попередньо відварюють?

варіанти відповідей

рисову

перлову

вівсяну


Запитання 9

Пастеризованим називають молоко, яке обробляють при температурі

варіанти відповідей

 до 100°C

більше 100°C

95°C

Запитання 10

Вкажіть норму солі на 1000 г молочного супу

варіанти відповідей

6 г

8 г

10 г

Запитання 11

Яку крупу при приготуванні молочних супів варять до напівготовності?

варіанти відповідей

 манну

 рисову

ядрицю

Запитання 12

 Вкажіть термін зберігання заправних супів

варіанти відповідей

2 год

3-4 год.

60 хв.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест