Начинку м'ясну з цибулею можна приготувати..........
Яловичина, маргарин столовий, цибуля ріпчаста, маса пасерованої цибулі, борошно пшеничне, яйця, перець чорний мелений, сіль. Яка це начинка?
Сир, масло вершкове, яйця, кріп (зелень), сіль. Яка це начинка?
Квашену капусту відтискають, промивають (якщо вона дуже кисла) і знову відтискають, дрібно ріжуть, кладуть у сотейник з розігрітим маргарином шаром не більш ніж 3-4 см і при періодичному помішуванні злегка обсмажують, потім додають невелику кількість рідини (води, бульйону - 5-6 % від маси капусти) і при слабкому нагріванні тушкують до готовності. Рідина повинна повністю випаруватися. В готову капусту додають дрібно нарізану ріпчасту цибулю, цукор, перець чорний мелений, сіль, дрібно нарізану зелень петрушки і перемішують. Яка це начинка?
Для приготування млинцевого тіста яку норму молока або води додають спочатку?
Для млинчиків з м’ясом, сиром тісто обсмажують.......
Який розпушувач додають у тісто для приготування оладок на кислому молоці?
Як використовують галушки з рідкого тіста?
Знайдіть борошняні кулінарні вироби
Знайдіть борошняні гарніри
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома