Технологія приготування їжі.

Додано: 23 квітня
Предмет: Технології, 5 клас
12 запитань
Запитання 1

З німецької мови слово "бутерброд" перекладається як

варіанти відповідей

Хліб з ковбасою

Хліб з маслом

Булка з варенням

Хліб, який покладено на тарілку

Запитання 2

Бутерброди класифікують на

варіанти відповідей

Закриті

Відкриті

Закусочні

Смажені

Запитання 3

На фото зображено

варіанти відповідей

Відкритий простий бутерброд

Відкритий складний бутерброд

Тартинку

Канапе

Запитання 4

На фото зображено

варіанти відповідей

Відкритий простий бутерброд

Відкритий складний бутерброд

Тарталетку

Канапе

Запитання 5

На фото зображено

варіанти відповідей

Відкритий складний бутерброд

Закритий бутерброд

Тарталетку

Волован

Запитання 6

На фото зображено

варіанти відповідей

Тарталетку

Волован

Канапе

Запитання 7

На фото зображено

варіанти відповідей

Відкритий простий бутерброд

Канапе

Тартинку

Запитання 8

На фото зображено

варіанти відповідей

Відкритий простий бутерброд

Сендвіч

Тарталетку

Канапе

Запитання 9

До закусочних бутербродів належать

варіанти відповідей

Відкриті бутерброди

Канапе

Закриті бутерброди

Тартинки

Тарталетки

Воловани

Запитання 10

При розкладанні столових приборів навколо основної тарілки, ложку і ніж кладуть

варіанти відповідей

Зверху тарілки

Ліворуч

Праворуч

На тарілку

Запитання 11

До столової білизни належать

варіанти відповідей

Ковдри

Скатертини

Серветки

Простирадла

Запитання 12

Оберіть основні правила поведінки за столом

варіанти відповідей

Сидіти прямо, не розгойдуватись на стільці

Не дути на їжу

Розмахувати руками

Плямкати та сьорбати

Не розмовляти з повним ротом

Витирати руки об скатертину

Покласти руки і лікті на стіл

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест