технологія сиру та масла

Додано: 26 листопада
Предмет: Хімія, 11 клас
8 запитань
Запитання 1

Від чого залежить якість кисломолочних продуктів?

варіанти відповідей

вода

молоко

сироп

компот

Запитання 2

Якого сорту використовують молоко для виготовлення сиру ?

варіанти відповідей

1

3

2

6

Запитання 3

Що відноситься до органолептичних властивостей молока?

варіанти відповідей

Зовнішній вигляд

Смак

Запах

Усі відповіді вірні

Запитання 4

Яким методом визначатся масова доля у молоці ?

варіанти відповідей

Закон Ньютона

Теорема Піфагора

Метод Гербера

Теорема Вієта

Запитання 5

Яка щільність молока?

варіанти відповідей

4,076 г/см³

1,25 г/см³

1,034 г/см

1,027 г/см³

Запитання 6

Якими способами виробляється сир

варіанти відповідей

Традиційним

Роздільним

Українським

Національним

Запитання 7

Від чого залежить фізичний стан молока?

варіанти відповідей

Вуглеводіа

Білків

жирів

Температури кипіння і замерзання

Запитання 8

До якої галузі належить молочна промисловість?

варіанти відповідей

Хімічна

Технічна

Географічна

Харчова

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест