Який вид бродіння лежить в основі виготовлення мочених яблук?
Який вид бродіння лежить в основі виготовлення солоних огірків і томатів?
Який вид бродіння лежить в основі виготовлення квашеної капусти?
Який вид консервування передбачає додавання оцтової кислоти?
В яких продуктах нагромаджується спирт до 1,8%?
Сублімаційне сушіння - це
Цілі абрикоси висушені з кісточкою – це:
Сушені абрикоси розрізані навпіл називаються:
Кишмиш – це:
Виноград сушений з насінням називається:
Заморожування плодів і овочів проходить при температурі:
Заморожені продукти мають вищу якість при:
Теплова обробка продукції при температурі нижче 100°С називається:
Теплова обробка продуктів при температурі 110 - 120°С називається:
З цілих, нарізаних або протертих овочів, з додаванням заливки 2-3% розчину кухонної солі або без солі виготовляють консерви овочеві:
Овочі заливають заливкою до складу якої входять: кухонна сіль, цукор, прянощі, оцтова кислота при виготовлені:
Баклажани фаршировані в томатному соусі відносять до:
Сливи в сливовому соці відносять до консервів плодово-ягідних:
Ікра кабачкова відноситься до:
Напої відрізняються від соків:
Хімічний бомбаж виникає в консервах в результаті:
Для використання в громадському харчуванні допускаються консерви з:
Зберігають плодо-овочеві баночні консерви при температурі:
Переробка плодів і овочів дає змогу:
Бланшування плодів та овочів перед сушінням проводять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома