Сполукою-мономером білка є
Хімічний зв'язок, за допомогою якого амінокислоти з'єднані в
молекулі білка – це
Денатурація – це процес
Гідроліз – це
Процес при недовготривалій дії денатуруючого агента коли білок можна повернути в попередній, нативний стан
За допомогою цієї реакції можна виявити у білку наявність пептидного зв’язку
Під час кип'ятіння білка, що містить сіркомісні амінокислоти з розчином плюмбум(ІІ) ацетату спостерігається утворення
Пружність, розтяжність і еластичність тіста обумовлена
Процес переходу набухання білка в розчинення спричиняє перехід системи у стан
Процес, який є порушенням первинної структури білка
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома