Тема: Класифікація м'яса

Додано: 18 жовтня 2021
Предмет:
Тест виконано: 641 раз
10 запитань
Запитання 1

Свинину за вгодованістю ділять на категорії:

варіанти відповідей

І, ІІ     

І, ІІ, ІІІ       

І, ІІ, ІІІ, ІV,V

Запитання 2

Найкращим для кулінарного використання є м’ясо:

варіанти відповідей

остигле    

охолоджене   

заморожене

Запитання 3

Яловичина молодняка - це:

варіанти відповідей

від 14 днів до 3-х місяців    

від 3 до 6-х місяців

від 3 місяців до 3 років

Запитання 4

Телятина – це м'ясо: 

варіанти відповідей

від 14 днів до 6 місяців      

від 6 місяців      

від 14 днів до 3-х місяців

Запитання 5

Колір м'яса волів і корів:

варіанти відповідей

яскраво – червоного кольору  

темно рожевого  

блідо рожевого 

Запитання 6

Колір м'яса свинини:

варіанти відповідей

від світло – рожевого до червоного кольору  

темно червоного 

блідо рожевого

Запитання 7

М’язи поросят:

варіанти відповідей

 ніжні  

пружні  

тверді

Запитання 8

Маса свинини:

варіанти відповідей

до 34 кг    

3 - 6кг     

понад 34 кг.

Запитання 9

Маса підсвинків:

варіанти відповідей

3 - 6кг     

12 – 38 кг       

10 - 20кг

Запитання 10

М'ясо, через 2 – 6 годин після забою тварин:

варіанти відповідей

остигле  

парне     

охолоджене

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест