Тема: «Технологія приготування бісквітного тіста. Вимоги до якості.

Додано: 22 березня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 132 рази
10 запитань
Запитання 1

Яке борошно краще використати для бісквітного тіста?

     

    

варіанти відповідей

з низьким вмістом клейковини;

    

з високою газоутворюючою здатністю;

 з високим вмістом клейковини;

Запитання 2

В чому різниця приготування бісквіту «Буше» від основного?

     

      

варіанти відповідей

 яйця для бісквіту «Буше» збивають у 2-а рази довше;

 цукру використовують у 2-а рази більше;

 жовтки і білки збивають окремо;

     

Запитання 3

Випечений бісквіт має бути:

  

  

   

варіанти відповідей

  жовтого кольору, пишний, м'який;

  коричневого кольору, пишний, вологий;

 жовто-коричневого кольору, сухий, непористий.

Запитання 4

Який необхідно використати розпушувач для бісквітного тіста?

     

    

    

    

варіанти відповідей

  сода

  дріжджі

  яйця

 амоній

Запитання 5

Чим варто збивати бісквітне тісто?

   

     

    

варіанти відповідей

 виделкою;

ложкою;

 міксером;

Запитання 6

Готовність бісквіта визначають за:

    

   

    

варіанти відповідей

консистенцією;

 пористістю поверхні;

кольором скоринки та пружністю;

Запитання 7

Бісквітне тісто готують наступними способами:

   

    

варіанти відповідей

холодним;

гарячим;

безопарним.

Запитання 8

Вид легкого тіста з пухкою, дрібно пористою структурою це:

  

   

 

варіанти відповідей

  бісквітне тісто;

 пісочне тісто;

   здобне тісто.  

Запитання 9

Температура випікання бісквіту має бути:

  

варіанти відповідей

 100-150°С;

 

 200-220°С;

 250-270°С;

Запитання 10

Щоб одержати більш розсипчастий бісквіт, у тісто додають:

   

  

  

 

 

варіанти відповідей

картопляний крохмаль;

лимонну кислоту;

 дріжджі.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест