Для тематичного оцінювання з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" для професії кухар 3 р.
Харчовий продукт або поєднання продуктів, які доведені до кулінарної готовності, але потребують незначної додаткової обробки. це...
Напівфабрикати це....
Твердість (жорсткість) води залежить від концентрації іонів ...
Для утворення гемоглобіну крові необхідний мікроелемент ...
Лактоза це ...
Вуглевод, що не розчиняється у холодній воді, а з гарячою утворює клейстер, це ...
Добова потреба людини в вуглеводах становить ...
Амінокислоти, які організм людини не може синтезувати і повинен отримувати з білками їжі, називають ...
За складом і властивостями білки поділяють на ...
Добова потреба людини в жирах становить ...
Гіпервітаміноз це - ...
До рахіту призводить недостатнє споживання вітаміну ...
Органічні речовини білкової природи, які виконують роль каталізаторів біохімічних процесів, це ...
Речовини, що мають бактерицидні властивості, це ...
Які методи застосовують для визначення якості готової продукції?
У яких продуктах міститься багато вітаміну "С"?
Впливає на ріст, нормальний розвиток скелета, зір, стан шкіри
Які показникиі визначають якість готової кулінарної продукції органолептичним методом?
Мінеральна речовина необхідна для діяльності щитовидної залози
У яких продуктах міститься залізо?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома