Якою скатертиною накривають стіл до обіда?
Як складають серветки до обіду?
Ножі кладуть?
Ложку кладуть?
Прибори кладуть від відстані один від одного:
Фужер ставлять:
Попереднє сервірування здійснюють за:
Скільки існує варіантів прибирання тарілок зі залишками їжі?
Для подавання перших страв як підставну використовують тарілку:
Для подавання міцних і десертних вин використовують:
Каву по – східному варять і подають:
Столові серветки для складання вишуканими формами мають розмір:
Перед сервіруванням столу столове приладдя:
Якість полірованих келихів перевіряємо:
Сервірування столу може бути:
При сервіруванні столу до вечері мілкими столовими та закусочними тарілками, закусочну тарілку ставимо:
При розкладанні ножів на столі під час сервірування рухаємося:
В торговому залі ресторану гостей зустрічає:
При груповому обслуговуванні хліб подаємо:
Рибні гарячі закуски зазвичай готують і подають
При подаванні чорної кави у кавовій чашці кавову ложку:
Вид торгового приміщення:
Вид виробничого приміщення:
Яке приладдя використовують при перекладанні страв подаючи їх способом «в обнос»:
Для подавання міцних і десертних вин використовують:
Зволожена бавовняна серветка(25х25) призначена:
Для перекладання других страв із загальної тарілки в тарілку гостя офіціант може користуватися такою парою приладдя:
Ніж – виделка серповидної форми і зубцями на кінці призначений для нарізання і розкладання:
Розмір стандартного столового ножа:
Соус на стіл подають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома