Який позитивний вплив на якість кулінарної продукції мають основні способи теплової обробки продуктів
Які основні способи теплової обробки продуктів?
Які є комбіновані способи теплової кулінарної обробки продуктів?
Короткочасне обсмажування продукту із жиром або без нього за температури не вищій за 120 °С без утворення рум’яної кірочки називається ... .
Що таке термостатування?
Спосіб теплового обробляння продукту шляхом нагрівання до температури 100 °С у рідкому середовищі або в атмосфері насиченої водяної пари називається ... .
Прийом теплової обробки, під час якої продукти занурюють у рідину на третину її об’єму або готують у власному соку в посуді під закритою кришкою, називається ... .
Комбінований спосіб теплового кулінарного обробляння продуктів – тушкування – означає ... .
Комбінований спосіб теплового обробляння – запікання – означає ...
Папільйот – це спосіб теплової обробки … .
Рекомендоване співвідношення жиру та продукту під час смаження у фритюрі
Спосіб теплового обробляння, коли продукт нагрівають із жиром без додавання води, називають ... .
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома