Тест до теми: «Приготування страв з овочів і грибів»

Додано: 21 червня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 16 разів
11 запитань
Запитання 1

У якому цеху готують страви і гарніри з овочів

варіанти відповідей

у гарячому цеху

у холодному цеху

у овочевому цеху

у соусному відділенні гарячого цеху

Запитання 2

Для приготування страви "Картопля фрі", яку використовують форму нарізки?

варіанти відповідей


кубик

соломка


часточки

Запитання 3

Для яких страв картоплю нарізають соломкою?

варіанти відповідей

 фрі

по-домашньому

картоплі пай

Запитання 4

Чи є різниця між формою нарізки для картоплі пай і фрі?

варіанти відповідей

не має

є

Запитання 5

Що додають до картопляного пюре?

варіанти відповідей

масло вершкове


олію


молоко

Запитання 6

Як краще варити овочі, щоб зберегти в них вітамін С?


варіанти відповідей

при закритій кришці

при відкритій кришці

Запитання 7

Скільки зберігається картопля в холодній воді?

варіанти відповідей

не більше 4 годин


не більше 2 годин


не більше 2 днів

використовується зразу після очищення

Запитання 8

Скільки видів овочів входить до складу комбінованих гарнірів

варіанти відповідей

1

2

3

5

Запитання 9

Яка кількість різних овочів входе до складного гарніру?

варіанти відповідей

три і більше видів овочів.

два і більше видів овочів.

п'ять не менше видів овочів.

Запитання 10

Чим відрізняються страви з овочів від гарнірів з овочів?

варіанти відповідей

виходом на порцію


технологією приготування


подачею

Запитання 11

Крохмаль, який є в овочах при нагріванні?

варіанти відповідей

карамелізується

клейстеризується

розчиняється

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест