Що таке виробнича гігієна?
Який основний фактор запобігає перехресному зараженню продуктів?
Як часто необхідно проводити дезінфекцію обладнання на підприємствах харчування?
Які матеріали повинні використовуватися для пакування харчових продуктів?
Чому важливо правильно дотримуватися температурного режиму при зберіганні продуктів?
Що таке особиста гігієна працівників на виробництві?
Що є головною вимогою до інвентарю на виробництві?
Який із зазначених процесів відноситься до санітарних вимог кулінарної обробки продуктів?
Як слід зберігати чистий посуд на підприємстві?
Що може призвести до харчових отруєнь на виробництві?
Яка основна мета санітарних вимог у харчовій промисловості?
Як повинні зберігатися сирі та готові продукти?
a)
b)
c)
d) На одній полиці, але в різних контейнерах
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома