Тест за темою: «Технологія приготування тіста та виробів з нього».

Додано: 27 квітня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 35 разів
7 запитань
Запитання 1

Температура нагрівання молока для замішування тіста на чебуреки. 



варіанти відповідей

а) 50 Со

 б) 70-75 Со

в) 30-35 Со


Запитання 2

Якої форми розкочують тісто для розтягаїв. 



варіанти відповідей

а) форма коржа

б) форма трикутника

в) прямокутний пласт

Запитання 3

 Желююча речовина 



варіанти відповідей

а) пектин

 б) індигокармин

в) сафлор

Запитання 4

 Який препарат особливо ефективний при використанні його для тіста із слабкою клейковиною 


варіанти відповідей

а) бромат калію

б) амілоризин

 в) виннакислота


Запитання 5

Класифікація всіх видів тіста за способами розпушування 


варіанти відповідей


а) дріжджове і бездріжджове


б) вафельне, пряничне, пісочне

в) заварне пряничне

Запитання 6

Температура випікання ватрушки 



варіанти відповідей

А) 150-200Со

Б) 230-250Со

 В) 180-190Со

Запитання 7

 Для якого способу розпушування тіста використовують дріжджові грибки

варіанти відповідей

а) механічний

б) хімічний

в) біологічний

г) комбінований

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест