До якого ступеня важкості та напруженості відносяться умови праці кухарів-кондитерів?
Вкажіть особливо небезпечні фактори, що сприяють ураженню людей електричним струмом:
Якими засобами необхідно користуватися при гасінні пожежі, якщо в зоні горіння є обладнання під напругою:
До спеціального одягу кухаря-кондитера відноситься:
Як часто потрібно змінювати робочий спец одяг для кухарів-кондитерів?
Під час роботи на кухаря можливий вплив:
Які вікові вимоги існують при прийманні на роботу кухарем або кондитером?:
Який вид інструктажу проводиться на робочому місці перед початком роботи:
Що треба зробити перед відвідуванням туалету?
Що треба зробити у разі виникнення несправності обладнання, яке загрожує аварією на робочому місці?
Що означає слово «кондитер»в перекладі від італійського дієслова «candire»?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома