Устаткування закладів ресторанного господарства

Додано: 24 листопада 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 82 рази
10 запитань
Запитання 1

В якому температурному діапазоні може змінюватися температура в об'ємі смажильно-пекарських шаф?

варіанти відповідей

250-4000 С

100-3500 С

200-3500 С

Запитання 2

До якої температури повинен нагрітися жир у "гарячій зоні" фритюрниці для здійснення процесу смаження?

варіанти відповідей

1600 С

1800 С

1400 С

Запитання 3

Вкажіть неправильну відповідь. За призначенням смажильно-пекарське устаткування поділяється на:

варіанти відповідей

Сковороди, фритюрниці, грилі, шашличні печі.

Смажильні та кондитерські шафи, пароконвектомати.

Смажильні плити та харчоварильний котел.

Запитання 4

Вкажіть яке з видів устаткування в будові має механізм перевертання (маховик)?

варіанти відповідей

Фритюрниця ФЕСМ 20

Сковорода СЕСМ 0.2

Харчоварильний котел КПЕ 100

Кипятильник КНЕ 25М

Запитання 5

Яке призначення "холодної зони" електрофритюрниць?

варіанти відповідей

Тривале використання жиру під час смаження продуктів

Повільне смаження виробів

Щоб частинки продукту, які відділилися у процесі смаження не обвуглювалися і не забруднювали жир

Подовження строку експлуатації апарату

Запитання 6

Вода з яким температурним режимом знаходиться у живильному бачку кипятильника?

варіанти відповідей

Окріп (95-1000С)

Холодна (10-140С)

Тепла (70-900С)

Запитання 7

Водонагрівачі призначені для:

варіанти відповідей

Приготування окропу

Приготування гарячої води

Приготування гарячої води з t 500 C

Запитання 8

Якого типу електронагрівачі використовують у водогрійному устаткуванні?

варіанти відповідей

Закритого

Герметичні

Відкритого

Електродні

Запитання 9

За принципом дії кипятильники поділяють на апарати:

варіанти відповідей

Безперервної дії

Періодичної дії

Короткострокової дії

Постійної дії

Запитання 10

З якими видами нагріву кипятильники Вам відомі?

варіанти відповідей

Електричні

Газові

Парові

Твердопаливні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест