Вкажіть розпушувач для приготування бісквітного тіста?
Вкажіть набір сировини для приготування основного бісквіта:
Вкажіть набір сировини для приготування масляного бісквіта:
Який розпушувач додається до рецептури масляного бісквіта?
При якій температурі випікають вироби із бісквітного тіста?
Скільки часу випікають н/ф бісквітний для рулетів?
Скільки часу випікають основний бісквіт?
Скільки часу витримують бісквіт після випікання?
Вкажіть причини виникнення таких дефектів при приготуванні виробів із бісквітного тіста: бісквітний н/ф приготовлено з грудочками із борошна:
Який бісквіт готують із підігріванням?
З яких основних стадій складається технологічний процес приготування тістечок?
До якої товщини розкачують пісочне тісто для приготування тістечок пісочне «Кільце»?
При якій температурі випікають тістечко пісочне «Кільце»?
З якого тіста випікають н/ф для тістечок «Корзинки»?
Вкажіть правильний варіант технологічного процесу приготування тістечка пісочного, глазурованого помадою?
Який крем краще використовувати для приготування бісквітнокремового торту?
При якій температурі випікають пісочні торти?
З якою метою до сиропу для промочування бісквітних шарів для торта додають коньяк або десертне вино?
1. При якій температурі випікають білкове тісто для торту?
Якої форми відсаджують заготовки для бісквітних тістечок “буше” з білковим кремом?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома