Урок 20. Приготування риби смаженої

Додано: 17 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 40 разів
10 запитань
Запитання 1

Рибу смажать у невеликій кількості жиру:

варіанти відповідей

Основаним способом

Допоміжним способом

Основним способом

Запитання 2

При смаженні калорійність риби підвищується за рахунок:

варіанти відповідей

Поглинання білків

Поглинання жиру

Підсмаження борошна

Запитання 3

Рибу смажать у великій кількості жиру:

варіанти відповідей

У конфітюрі

У фрі

У фритюрі

Запитання 4

Для смаження у фритюрі на 1 кг риби необхідно взяти жиру:

варіанти відповідей

1 кг

4 кг

7 кг

Запитання 5

Щоб риба при смаженні не розкришувалась, необхідно:

варіанти відповідей

Посолити 10-15 хв

Обкачати в сухарях

Додати оцет

Запитання 6

Тривалість тушкування дрібної риби:

варіанти відповідей

10 хвилин

30-40 хвилин

3-4 години

Запитання 7

Готовність тушкованої риби визначають:

варіанти відповідей

За м’якістю кісток

За кількістю рідини

За готовністю овочів

Запитання 8

Для страви «Риба тушкована у томаті з овочами» використовують:

варіанти відповідей

Філе без шкіри

Філе з шкірою без кісток

Кругляки

Запитання 9

Рибу в тісті, смажену у фритюрі, подають шматочками по:

варіанти відповідей

1-2

6-8

10-12

Запитання 10

Для страви «риба в налисниках» використовують:

варіанти відповідей

Чисте філе риби

Шматочки риби

Натуральну січену масу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест