Устаткування підприємств харчування, кухар 4 розряд

Додано: 18 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 387 разів
12 запитань
Запитання 1

1. Під час експлуатації машини МВ-35М, прутковий збивач застосовують для:


варіанти відповідей


 перемішування напівгустого тіста



збивання в’язких кондитерських сумішей





перемішування крутого тіста



збивання легкорухомих мас


Запитання 2

2. Продуктивність машини МРГ-300А становить:


варіанти відповідей


30 нарізувань за 1 хв.



25 нарізувань за 1 хв.



45 нарізувань за 1 хв.



40 нарізувань за 1 хв

Запитання 3

3. Жаровня обертова електрична ЖОЕ-720 призначена для:


варіанти відповідей


смажіння різних продуктів



смажіння битків м’ясних



смажіння млинців



смажіння картоплі фрі

Запитання 4

4. Температура кипіння рідкого хладону – 12 за атмосферного тиску становить:


варіанти відповідей


-26,30С



+25,40С



-20,30С



-29,80С

Запитання 5

5. Яке призначення ампули рівня в електронних вагах?


варіанти відповідей


Для виставлення нульових показників на табло «маса»



для визначення категорії товару



для визначення горизонтальності ваг



для виставлення нульових показників на табло «ціна за 1 кг»

Запитання 6

6.  Яка тривалість циклу зважування та обчислення на електронних вагах?


варіанти відповідей


2-3 с




6-7 с




9-10 с





4-5 с

Запитання 7

7.  Для чого призначений регулювальний механізм у машині для нарізання гастрономічних продуктів:



варіанти відповідей


для регулювання товщини нарізання



для зміни швидкості




для зміни кута нарізання



для регулювання довжини нарізання


Запитання 8

8. Яку товщину нарізування можна встановлювати в слайсерах?


варіанти відповідей


від 3 до 20 мм


від 5 до 25 мм



від 0 до 16 мм



від 10 до 26 мм


Запитання 9

9. Яку робочу деталь потрібно підібрати для приготування майонезу у збивальній машині?


варіанти відповідей


гачкоподібну



пруткову



плоско-решітчасту



замкнуту

Запитання 10

10. Температура повітря в охолоджувальному об’ємі низькотемпературного холодильного обладнання не вище:



варіанти відповідей


  (-150С)




 (-180С)




   -100С)



  (-5 0С)


Запитання 11

11.    Робочими деталями механізму МРМ-15 є:


варіанти відповідей

 ножі-фрези, решітки, каретки

  решітки, ножі, шнек


  вали, гребінки, ножі-фрези


   вали, шнек, каретки


Запитання 12

12.    Продуктивність гриля ГЕ-15 за 1 год. становить:


варіанти відповідей

10-15 курчат


  15-20 курчат


  20-25 курчат


   25-30 курчат

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест