Види хліба, склад, корисні речовини

Додано: 11 травня
Предмет: Технології, 10 клас
8 запитань
Запитання 1

Розпушувач хліба:

варіанти відповідей

сода

тісто

дріжджі

Запитання 2

Джерелом яких поживних речовин є хліб?

варіанти відповідей

всі варіанти вірні

вітаміни групи В

мінеральні речовини

рослинні білки

Запитання 3

Як називається італійський національний хліб?

варіанти відповідей

маца

багет

чіабата

піца

Запитання 4

З яких продуктів готувався перший хліб?

варіанти відповідей

з шишок

з жолудів

з рису

з кукурудзи

Запитання 5

На які види поділяється хліб за типом борошна?

варіанти відповідей

пшеничний

сірий

білий

пшенично-житній

житній

Запитання 6

Чому хліб, виготовлений тільки з житнього борошна, корисний не для всіх споживачів?

варіанти відповідей

погано перетравлюється

має специфічний смак

швидко черствіє

Запитання 7

Який хліб має здатність довго не черствіти?

варіанти відповідей

пшеничний

житній

кукурудзяний

цільнозерновий

Запитання 8

Хто винайшов спосіб приготування хліба на основі закваски?

варіанти відповідей

греки

єгиптяни

римляни

українці

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест