Денна норма споживання м'яса на добу становить:
Сукупність м'язової тканини становить
До складу якої тканини входять неповноцінні білки: колаген і еластин?
Харчова цінність м'яса залежить від кількості та співвідношення:
Основна їстівна частина, яка складається з окремих довгих, тонких волокон, вкритих тонкою напівпрозорою оболонкою це?
На скільки відсотків білки м'язової тканини засвоюються організмом людини ?
На скільки категорій свинину за вгодованістю поділяють ?
Який білок не засвоюється організмом людини?
Яка тканина складається із кульок жиру, оточених міцними оболонками сполучної тканини?
На скільки категорій поділяють м'ясо яловичини?
В якому стані залежно від термічного стану (температура в товщі м'язів біля кісток) на підприємства надходить м'ясо всіх видів тварин
Яке тавро ставлять на свинину І категорії ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома