Вимоги до санітарного стану підприємства , вимоги до інвентарю

Додано: 5 листопада 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 65 разів
10 запитань
Запитання 1

Дезінфекція це ?

варіанти відповідей
Запитання 2

Дератизація це?

варіанти відповідей
Запитання 3

Дезінсекція це?

варіанти відповідей
Запитання 4

Підлогу миють щодня розчином хлорного вапна якого відсотка ?

варіанти відповідей

0,2%

2%

20%

0,02%

Запитання 5

В кінці робочого дня швабри та тряпки миють хлорним вапном якого %?

варіанти відповідей

2%

0,2%

20%

0,02%

Запитання 6

Баки для харчових відходів спорожняють коли вони повні на ?

варіанти відповідей

2/3

3/2

кожні 7 годин

кожні 8 годин

Запитання 7

Для приготування вихідного 10% освітленого розчину хлорного вапна потрібно?

варіанти відповідей

1 кг вапна -10 л води

1 кг вапна - 100 л води

10 кг вапна - 100 л води

100 г вана - 1 л води

Запитання 8

Яким не повинен бути кухонний посуд на ПГХ?

варіанти відповідей

Без тріщін

з побутового пластику

з міді

не битий

Запитання 9

Продукти зважують так .

варіанти відповідей

кладуть на тару викладають на ваги

кладуть на ваги

кладуть тару ,відтарюють ,кладуть продукт

всі варіанти вірні

Запитання 10

Колеги я вас вже заморила?

варіанти відповідей

так

ні

Ви що ми ж вчимося!

"зрозуміла, слава богу"!

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест