Оберіть способи приготування пряничного тіста
Як називається кондитерський напівфабрикат яким розписують пряники?
Оберіть вироби з пряничного тіста
Якою товщиною потрібно розкачувати тісто для пряників?
Що потрібно додати до готової глазурі, якщо її консистенція загуста?
Як правильно просушувати пряники після покриття глазур'ю?
Який інградієнт у рецепті тіста необхідний для того, щоб пряник після випікання був м'яким та пухким?
З яких інградієнтів готується білкова глазур для розпрису пряників?
Чи можна приготувати тісто для пряників без меду (наприклад, у разі харчової алергії на мед у людей, які будуть їх споживати)
Вироби осіли після випікання, яка допущена помилка?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома