Назвіть основний продукт галузі вівчарства, яка становить 40-42% від усієї вартості продукції овець.
За якими ознаками визначають якість смушків (каракуля)? (чотири правильні відповіді)
Оберіть породи тонкорунних овець (дві правильні відповіді).
Скільки триває період від народження до відлучення ягнят від вівцематки?
Скільки років рекомендують використовувати у господарствах баранів-плідників?
Яку функцію виконують імуноглобуліни, які нагромаджуються в молозиві і потрапляють в перші дні в організм новонародженного ягняти?
Яких кормів повинно бути найбільше в раціоні овець (38-40%)?
Які існують системи утримання овець в господарствах? (дві правильні відповіді)
В який період року рекомендують стригти овець тонкорунних і напівтонкорунних порід?
Який продукт харчування виготовляють найчастіше з овечого молока?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома