Визначення кислотності хліба і молока

Додано: 28 квітня 2021
Предмет: Хімія, 11 клас
Тест виконано: 19 разів
10 запитань
Запитання 1

Від збільшення якого показника якості хліб стає глевким і затримується в шлунку?

варіанти відповідей

кислотність

поруватість

вологість

температура

Запитання 2

Яких компонентів їжі найбільше в хлібі?

варіанти відповідей

білків

вуглеводів

жирів

мінеральних речовин

Запитання 3

Наявністю яких кислот зумовлена кислотність хліба?

варіанти відповідей

молочна

лимонна

яблучна

щавлева

оцтова

винна

Запитання 4

Яка добова потреба в хлібі?

варіанти відповідей

100-200 г

200-300 г

300-500 г

500-600 г

Запитання 5

Якою має бути кислотність пшеничного хліба?

варіанти відповідей

2-3 °

3-7 °

7-10 °

12-15 °

Запитання 6

В яких одиницях вимірювання визначають кислотність хліба чи молока?

варіанти відповідей

кілограмах

метрах

градусах

амперах

Запитання 7

Якою має бути кислотність молока вищого сорту?

варіанти відповідей

12-15 °

16-18 °

18-20 °

22-25 °

Запитання 8

Якою має бути кислотність житнього хліба?

варіанти відповідей

16-20 °

2-3 °

7-12 °

12-15 °

Запитання 9

Якою має бути кислотність молока другого сорту?

варіанти відповідей

12-15 °

8-10 °

3-4 °

16-20 °

Запитання 10

Яка кількість молока в день може майже повністю забезпечити потребу в більшості мінеральних речовин та вітамінів?

варіанти відповідей

200-300 мл

300-500 мл

500-750 мл

750 - 1000 мл

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест