Вступ. Організація роботи виробничих лабораторій хлібопекарських підприємств

Додано: 7 вересня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 30 разів
11 запитань
Запитання 1

Моль - це ... .

варіанти відповідей

відсоткове відношення маси розчиненої речовини до маси розчиннику.

молекулярна маса, виражена в грамам.

вміст речовини в грамах в 1мл розчину.

Запитання 2

Титр - це ... .

варіанти відповідей

молекулярна маса, виражена в грамам.

вміст речовини в грамах в 1мл розчину.

відсоткове відношення маси розчиненої речовини до маси розчиннику. 

Запитання 3

Процентна концентрація речовини

варіанти відповідей

відсоткове відношення маси розчиненої речовини до маси розчиннику. 

вміст речовини в грамах в 1мл розчину

кількість речовини в грамах, яка в даній реакції взаємодіє з 1,008г водню.

Запитання 4

У журналі №1 записують:

варіанти відповідей

відомості з якості всієї сировини (жир, цукор та ін.), що надходить на склади підприємств, які контролюються лабораторією.

кількість кожного виду скляного посуду і вимірювальних приладів (термометр, ареометр і ін.), необхідних для роботи змінного технолога та ін. осіб, що здійснюють контроль у зміні.

загальні відомості з якості борона, що надходить на склад хлібопекарських підприємствІ.

рецептури і показники технологічного процесу приготування кожного сорту виробів, що виготовлені підприємством. 

Запитання 5

В журналі №6 записують:

варіанти відповідей

результати аналізу лабораторних зразків хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів, які виготовлені на підприємстві. 

щодобову кількість і характер металломагнітних домішок, що знімаються черговим слюсарем разом з технологом або бригадиром з магнітоуловлювачів просіювальної системи. 

результати контролю технологічного процесу приготування хліба та хлібобулочних виробів.

рецептури і показники технологічного процесу приготування кожного сорту виробів, що виготовлені підприємством. 

Запитання 6

При визначенні показників якості харчової продукції найбільш часто використовують реактиви з маркою:

варіанти відповідей

«чда»

«ч»

«хч»

«ос ч»

Запитання 7

Спеціальні реактиви застосовують ... .

варіанти відповідей

при використанні тільки певних видів робіт.

майже в кожній роботі.

Запитання 8

Щуп - це ... .

варіанти відповідей

кількість продукту, який вироблено за одну зміну одного виду, найменування і гатунку і оформлена одним документом про якість і одним документом про кількість продукту.

Разові проби сипучих продуктів (борошно, цукор, крупа) в мішках .

металічна трубка з загостреним кінцем, яка вставлена в дерев’яну ручку.

Запитання 9

Головні напрямки роботи виробничої лабораторії це:

варіанти відповідей

контроль якості сировини

результати аналізу, проведеного лабораторією

виробничо-технологічна робота 

контроль якості готової продукції.

щодобову кількість і характер металломагнітних домішок

Запитання 10

Партія продукту - це ... .

варіанти відповідей

певна кількість продукту, який вироблено за одну зміну одного виду, найменування і гатунку і оформлена одним документом про якість і одним документом про кількість продукту.

певна кількість продукту, яка необхідна для аналізів

металічна трубка з загостреним кінцем, яка вставлена в дерев’яну ручку.

Запитання 11

Технохімічний контроль передбачає ... .

варіанти відповідей

контроль якості сировини, готової продукції, напівфабрикатів, технологічного режиму виробництва

контроль якості готової продукції.

контроль якості сировини.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест