Вкажіть напівфабрикати, що призначені для прикрашання кондитерських виробів?
Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати?
Зазначте набір сировини для приготування масляного крему
«Шарлот»:
Вкажіть креми, що готуються з такого набору сировини: цукор, масло вершкове, молоко згущене, пудра ванільна, коньяк або вино і вода.
Вкажіть назву крему, що готується із такого набору сировини: цукор, білки яєць, пудра ванільна і вода
Який смак і запах має крем масляний «Новий»?
Коли при збиванні масляного основного крему додають у масу пудру ванільну і коньяк?
Який сироп готують таким способом: цукор з’єднують із водою,
доводять до кипіння знімають піну та утворюють до температури 110 0С,охолоджують до 80 0С додають есенцію?
Який оздоблювальний напівфабрикат можна приготувати за таким набором продуктів: цукор, патока, какао, пудра ванільна та есенція.
До якої температури уварюють сироп, щільність якого відповідає пробі на слабку кульку?
До якого стану вариться сироп для просочування?
З якою метою в білкові креми додають харчові кислоти?
При якій температурі розчиняють у воді замочений та набухлий
желатин при приготуванні желе?
Вкажіть причини виникнення такого дефекту оздоблювального н/ф: помадка має велику зернисту консистенцію?
Вкажіть температурний режим приготування карамелі?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома