Вступ. Предмет і завдання курсу фізіологія харчування

Додано: 20 січня 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 20 разів
5 запитань
Запитання 1

Калорійність їжі або енергетична цінність харчових продуктів це

варіанти відповідей

кількість енергії, що утворюється при окисленні жирів, білків, вуглеводів,які містяться у продуктах харчування, та витрачаються на фізіологічніфункції організму

кількість продуктів, що витрачаєть при приготуванні продуктів

кількість калорій що надходить в організм людини

кількість енергії, яка витрачається при споживанні їжі

Запитання 2

У якому столітті у Франції почали готувати вишукані солодощі – суфле, торти та інші кондитерські вироби.

варіанти відповідей

18 століття

15 століття

17 століття

16 століття

Запитання 3

в якому році з'явився мармелад

варіанти відповідей

1450

1495

1498

1470

Запитання 4

Коли був винайдений спосіб замороження продуктів

варіанти відповідей

1924

1930

1920

1942

Запитання 5

Хто започаткував молекулярну кухню?

варіанти відповідей

Ніколас Курті

Насса

Мечников

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест