Яйця і яєчні продукти

Додано: 12 квітня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 9 разів
10 запитань
Запитання 1

До дієтичних яєць відносять яйця, які зберігаються

варіанти відповідей

Понад 25 діб

До 7 днів після знесення

До 90 діб

Запитання 2

Меланж-це

варіанти відповідей

Збиті жовтки

Збиті заморожені білки

Заморожена суміш білків і жовтків

Запитання 3

Яке яйце плаватиме на поверхні в склянці з водою?

варіанти відповідей

Дієтичне

Столове

Не свіже

Запитання 4

Найціннішою частиною яйця є

варіанти відповідей

Білок

Шкарлупа

Жовток

Запитання 5

В харчовому повноцінному яйці повітряна камера знаходиться

варіанти відповідей

В гострому кінці

В тупому кінці

З боку яйця

Запитання 6

Столові охолоджені яйця зберігають

варіанти відповідей

До 7 діб після знесення

До 90 діб

До 25 діб

Запитання 7

Висота повітряної камери дієтичних яєць становить

варіанти відповідей

Не більше 4 мм

Не більше 6 мм

Не більше 9 мм

Запитання 8

Столові яйця маркують

варіанти відповідей

Червоною фарбою

Фіолетовою фарбою

Синьою фарбою

Запитання 9

Яйця столові вищої категорії маркують позначенням

варіанти відповідей

СВ

ДО

СО

Запитання 10

До реалізації не допускають яйця у сирому вигляді

варіанти відповідей

Курячі

Гусячі

Перепелині

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест