Перлові крупи перед закладанням у першу страву.
Пасерованими овочами перші страви заправляють.
Спеції і сіль кладуть у перші страви.
Заправні перші страви заправляють.
Квашену капусту для заправних супів.
Солоні огірки для заправних супів.
Яку крупу, для супів, після промивання закладають в окріп, варять до напівготовності, відвар зливають, а крупи промивають.
У перші страви, до яких входять картопля і щавель, солоні огірки, квашена капуста, спочатку кладуть.
Пасеровкою з борошна або протертою картоплею, супи заправляють.
Спеції (лавровий лист, перець) і сіль кладуть у перші страви.
Зварені заправні перші страви настоюють.
Розтертий часник додають у першу страву.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома