http://nmc-pto.zp.ua/old/data/0024/17_2011.pdf
Розмір стандартного столового ножа дорівнює діаметру:
Рибні прибори (ніж та виделка) використовують у сервіровці при подаванні:
Прибор для фруктів відрізняється від десертного:
Виделка для розкладання лимонів має:
Ніж-виделка для нарізання і розкладання сиру має:
Для перекладання кускового цукру та кондитерських виробів використовуємо:
При відсутності спеціальних щипців для подавання других страв, офіціант може користуватися такою парою:
Закусочна виделка при накладанні на закусочну тарілку:
При подаванні супу в бульйонній чашці разом з супом подається:
Виделка кокотна використвується для подачі
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома