Збирання використаного посуду з використанням засобів малої механізації

Додано: 16 червня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 15 разів
8 запитань
Запитання 1

Для швидкого транспортування використаного посуду офіціанти використовують:

варіанти відповідей

сервірувальні візки,транспортери,таці

коробки,ящики

візок для фламбування

Запитання 2

Машини для миття посуду бувають:

варіанти відповідей

універсальні та спеціалізовані

періодичної та безперервної дії

однакової форми та технологічного циклу

Запитання 3

Які небезпечні та шкідливі виробничі фактори діють на працівника під час виконання роботи по збору посуду?

варіанти відповідей

Несправні таці та візки

Гострі краї битого посуду і приладів

Справні підноси та візки

Запитання 4

Чи можна розміщати різні види посуду на візку?

варіанти відповідей

Не можна

Можна

Запитання 5

Після того,як гості виходять,офіціанти прибирають бенкетні столи в такій послідовності:

варіанти відповідей

посуд зі скла,столові набори,порцеляновий посуд,полотняні серветки,вази з квітами,вази фруктові,пляшки

пляшки,вази фруктові та з квітами,полотняні серветки,посуд з порцеляни,столові набори,посуд зі скла


Запитання 6

Використання машин для миття посуду:

варіанти відповідей

забезпечує санітарно-гігієнічні норми обробки посуду

полегшує працю та підвищує продуктивність праці персоналу

заважає економити електроенергію та воду

Запитання 7

В яких посудомийних машинах краще мити скляний посуд?

варіанти відповідей

Безперервної дії

Періодичної дії

Запитання 8

Використання QR-коду:

варіанти відповідей

покращують роботу офіціанта

ускладнюють роботу офіціанта

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест