технологія приготування
страв з яєць і сиру
По тепловій обробці страви з яєць бувають:
. По тепловій обробці страви з сиру бувають:
Під час теплової обробки білок і жовток:
. Тривалість варіння яєць «в мішечок»:
Тривалість варіння яєць в круту:
. Для варіння яйця закладають у:
. Яйце «пашот» - це:
. У яєць зварених «в мішечок» білок і жовток:
При варінні яєць без шкаралупи у воду додають:
. Пряженя відрізняється від омлетів:
Запікають яєчні страви при t:
Смажать яєчні страви при t:
. Страви з яєць зберігають:
Страви з сиру бувають:
До смажених страв з сиру відносяться:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома