Які жири є небезпечними для нашого організму
За походженням жири поділяються на:
залишки ненасичених вищіх карбонових кислот входять до складу
Проаналізуйте твердження 1 і 2 та оберіть правильний варіант відповіді.
Твердження 1. Жири добре розчиняються у воді.
Твердження 2. Олеїнова кислота має рідкий агрегатний стан.
назвіть процес, в результаті якого рідкі жири перетворюються на тверді?
Укажіть слово, яке пропущене в твердженні "Тверді жири - це продукти взаємодії гліцеролу та.................. кислоти":
Вкажіть фізичні властивості жирів:
Укажіть компоненти, необхідні для утворення жирів:
1- етанол; 2- гліцерол; 3 - нижчі карбонові кислоти; 4 - вуглеводні; 5 - вищі карбонові кислоти.
Рідкі жири - це похідні
Тверді жири - це похідні
Жири для організму є:
Під час лужного гідролізу жиру утворюється:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома