Що є основним показником якості роботи тістоподільників?
Яке відхилення у роботі за паспортними даними від заданої маси шматків тіста може бути у тістоподільників?
На скільки має бути маса тістової заготовки більше від маси охолодженого виробу?
Чому на початку роботи перші шматки тіста повертають до лійки машини
Скільки часу триває переробка тіста у подільній машині для слабкого борошна?
Обґрунтуйте ці слова «що точність поділу тіста має не лише технологічне, а й економічне значення»
Що впливає на якість округлення?
Мета попереднього вистоювання?
Для житнього тіста проводять операцію округлення?
Яка функціят тонкої поверхневої плівки, яка утворюється на поверхні тістової заготівки під час округлення?
Після операції округлення, куди потім надходить тістова заготовка?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома