" Твори добро, дитино"

Про матеріал
Благодійний концерт для збору коштів, щоб домогти у лікуванні хворих однолітків.
Перегляд файлу

Сценарій благодійного концерту

«Діти світла»

Вітаємо всіх присутніх у цьому залі. Сьогодні ми поринемо у країну добра та милосердя.

Маленькі артисти особливо готувалися до сьогоднішнього свята. Вони  мають благородну мету – допомогти дітям вижити, стати на ноги, повернутися до життя і своєї родини. Всі зібрані кошти будуть передані маленькій красуні Насті Галах з Рівненської області та учениці нашої школи Дарині Воробець.

А коштів уже зібрано чимало, адже під час тижня підприємництва вони випікали смаколики, створили мінімаркет «Здоровійко», свою продукцію діти продавали  учням та працівникам школи.

Ми маємо надію, що цей невеликий внесок допоможе дівчаткам  повернутися до повноцінного життя… Адже  здоров’я  - це найцінніший скарб.

А мої учні -  це найкращі, найрозумніші, найталановитіші діти! Діти України! Діти Світла! Тож не  шкодуйте оплесків для юних артистів!

Ведуча:  Шановні друзі! приготуйтесь до  веселої подорожі на чарівному  паровозі «Чух-чух» разом з юними артистами.

Ведуча: Дякуємо нашим друзям за таку гарну подорож!А ми продовжуємо дарувати вам хороший настрій. Просимо вас не шкодувати своїх долонь для маленьких танцюристів, які дуже готувалися, щоб подарувати вам танець каченят.

 

Ведуча: Ми продовжуємо отримувати море насолоди від наших талановитих виконавців! Зустрічайте! На сцені Лілія Кухарчук – у майбутньому яскрава зірка оперного театру.

Ведуча: Шановні глядачі приготуйтесь до невеликого сюрпризу!  На сцені учасники лялькового театру «Фантазія нью»

 

Добра людина  схожа на я, сне сонечко, тому що всіх вміє зігріти своєю любовю, турботою, ласкою щирістю та щедрістю.  І щоб жилося усім нам доре в мирі і злогоді необхідно щохвилини, щоденно творити добро.

 

doc
Додано
30 січня 2020
Переглядів
389
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку